Image
image
image
image


POSLOVNA PODRŠKA - NAZOVITE NAS


Već više od petnaest godina surađujemo sa školama i ustanovama Dalmacije. Uočili smo da su za obavljanje računovodstvenih poslova sve više potrebna znanja dvaju struka:

  • računovodstvene i
  • informatičke.

Ovaj dualitet se može uspješno riješiti na način da AP-Split preuzme obvezu izvršavanja svih radnji vezanih za informatiku.

Više od 120 škola je prepoznalo vrijednost naše informatičke podrške, koju nazivamo: KONZALTING - ZAŠTITA - PODRŠKA (KZP) Ista se sastoji od naše skrbi za pet elemenata Vašeg svakodnevnog rada:

  • Prvi element su Vaši radni PODACI. Isti moraju uvijek biti raspoloživi.
  • Da bi se podaci uredno obrađivali, potreban je pouzdan i ispravan rad odgovarajućih PROGRAMA. Isti su druge element naše usluge. 
  • Radom programa upravlja OPERATIVNI SUSTAV (Windows).  Ispravan rad Windows-a je treći element naše brige.
  • Windows sustav upravlja radom računala. RAČUNALO je četvrti element naše pažnje.
  • Uz računalo su vezani različiti UREĐAJI:  ekran, štampać, disketa, čitać magnetne kartice.  To je peti element o kome skrbimo.

 Da biste mogli obavljati svoj osnovni posao sve skupa mora skladno i pouzdano raditi.

 To je bilo do jučer. Danas je važniji personaliziran pristup Internetu, podrška za Registar zaposlenih, COP, JOPPD, SNU, kao i za ono što tek slijedi. Za ovladavanje ovim novotarijama održavamo radionica i obuke te pomažemo u rješavanju konkretnih problema.

Naša obveza je preuzeti na sebe odgovornost za skladan i pouzdan rada informatičke komponente, kako biste uz istu mogli racionalno obavljati poslove Vaše osnovne struke.

Na pitanje: "U čemu je korist konzaltinga koji nudi AP-Split i je li to ustanovi potrebno?" odgovaramo:

 "Za ispravnu primjenu obveza navedenih u "Narodne Novine" ste se morali pretplatiti na RIF i morate posjećivati stručne seminare. Time ste si osigurali podršku za računovodstvu struku. Konzalting koji pruža AP-Split je Vaš RIF za granično područje: "Informatika-Računovodstvo-Računalo" i podrška je spoju računovodstvene i informatičke struke. ".


image


image
image
image